Αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε 8χρονο παιδί στον Κρόκο Κοζάνης – Σοβαρά τραύματα στα άκρα του παιδιού



asthenoforo_vradi

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου στον Κρόκο Κοζάνης όταν αυτοκίνητο χτύπησε 8χρονο παιδί!

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Kozanimedia, το ατύχημα με το 8χρονο παιδάκι που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μέσα σε γειτονιά του Κρόκου συνέβη όταν ο μικρός, οδηγώντας το ποδήλατό του, πετάχτηκε ξαφνικά από στενό, την ώρα ακριβώς που κινούνταν, με μικρή ταχύτητα, το ΙΧ.

Η οδηγός του οχήματος, μαζί με τη συνοδηγό, αμέσως σταμάτησαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν το παιδί, το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε βρεθεί κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διεξάγει η Τροχαία Κοζάνης.

Το 8χρονο παιδί θα μεταφερθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, κυρίως για προληπτικούς λόγους και επειδή θα χρειαστεί παιδοχειρουργό για τα σοβαρά τραύματα σε χέρι και πόδι, αλλά είναι εκτός κινδύνου.

Από το kozanimedia.gr

3 σχόλια στο άρθρο “Αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε 8χρονο παιδί στον Κρόκο Κοζάνης – Σοβαρά τραύματα στα άκρα του παιδιού

  1. Λίγη προσοχή, πολλά ατυχήματα τελευταία και υποτίθεται δεν μετακινούμε και πολύ τα αμάξια μας λόγω κρίσης!

    1. Το σχόλιο μου δεν αναφέρεται στο συγκεκριμένο ατύχημα. Είναι απλά ένα σχόλιο πάνω σε αυτό της Λένας.

      Λένα αυτό με την κρίση και την συνέπεια της είναι αλήθεια. Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ δεν έφταιγε ο μεγάλος αριθμός αυτοκίνητων αλλά οι ηλίθιοι που τα οδηγούν. Σε αυτή τη χώρα οι ηλίθιοι έχουν περισσότερα χρήματα από τους έξυπνους.

      Επαναλαμβάνω, δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο ατύχημα. Κάποια πράγματα όσο προσεκτικός και νομοταγής να είσαι δεν μπορείς να τα αποφύγεις.

      1. Ναι συμφωνώ. Απλά στατιστικά και μόνο, με τη μείωση της κίνησης στους δρόμους λόγω κρίσης, μειώνονται και οι ηλίθιοι οδηγοί, όπως λες! Αυτό…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.