Εκπαιδευτικός με καταγωγή από το Τσοτύλι η 13η συμβατή δότης μυελού οστών από τη «Γέφυρα Ζωής»88iougtiugtiutfuiuuytrfhuΕίναι γεγονός, βρέθηκε και 13η συμβατή Δότης Μυελού των Οστών και ήδη είναι στην διαδικασία δωρεάς του μοσχεύματος!

Όταν το σύμπαν συνωμοτεί για να σωθεί μια ζωή, τότε τα απίθανα γίνονται πιθανά. Η τύχη, ήταν να είμαστε καλεσμένοι στο καφέ ¨Νέον¨ δίπλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης σε μια ακόμη προσπάθεια συλλογής δειγμάτων δοτών Μυελού των Οστών όχι σε τοπικό επίπεδο αυτή τη φορά αλλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Πήραμε το δείγμα της σωτηρίας από την Ιωάννα, με καταγωγή από Χωριό του Τσοτυλίου Κοζάνης .

Ως ενημερωμένη και ευαισθητοποιημένη εκπαιδευτικός, θεώρησε ευκαιρία Ζωής την εκεί παρουσία μας και έδωσε δείγμα σάλιου ώστε να μπει στην λίστα δοτών Μυελού των Οστών.
Έναν χρόνο μετά η Ιωάννα είναι στη μοναδική και σπάνια θέση να δώσει ελπίδα Ζωής σε ένα νέο παιδί, έναν νέο συνάνθρωπο που παλεύει με τη Λευχαιμία.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» εύχεται και ευελπιστεί όσοι διαβάζουν αυτή τη δημοσίευση να κινητοποιηθούν και να γίνουν δότες Μυελού των Οστών (όσοι δεν έχουν γίνει) και να έχουν την τύχη και την ευλογία να είναι αυτοί οι επόμενοι συμβατοί δωρητές Ζωής!
Χάρισε Ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!

*Συνεργάτες του Συλλόγου βρίσκονται στον χώρο του Νιάημερου για ενημέρωση και λήψη δειγμάτων για δότες Μυελού των Οστών.

Για το Δ.Σ.

Τσαουσίδης Θεόδωρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.