Συνάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη με τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο



75ui56twes56u5rt4rΟ Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου είχε συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του για την πορεία των εθνικών θεμάτων, και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. Ο κ. Ντζιμάνης κατέθεσε στον Υπουργό τις προτάσεις του για την αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων, ενόψει και της συζήτησης του νέου Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Άμυνας που αφορά τις «Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις».

Τέλος, ο κ. Ντζιμάνης ενημερώθηκε και για την πορεία της διαδικασίας παραχώρησης του «Στρατοπέδου Μακεδονομάχων» στο Δήμο Κοζάνης, ώστε να αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΤΖΙΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Βουλευτή Κοζάνη – Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.