Και φέτος η Τροχαία Κοζάνης στην Έκθεση στα Κοίλα με μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και κλήρωση ποδηλάτων

sfrgsgjhsrjsrtyjythrwthtr

Από τους διοργανωτές της 33ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, ανακοινώνεται ότι για άλλη μια χρονιά η Τροχαία Κοζάνης θα παραδώσει μαθήματα Κυκλοφορικής Αγωγής, σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από τις δράσεις και το ενημερωτικό υλικό που θα διαθέσει από το περίπτερό της κατά τη διάρκεια της λειτουργία της έκθεσης, που ανοίγει τις πύλες της από 7 ως 11 Οκτωβρίου 2017.

Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εδώ και χρόνια τώρα κλήρωση ποδηλάτων με κράνος για τους τυχερούς επισκέπτες σε δύο εκδηλώσεις που θα γίνουν ως εξής: την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και ώρα 8:00 το βράδυ θα γίνει κλήρωση ποδηλάτων για παιδιά της α & β τάξης Δημοτικού Σχολείου, τα οποία θα προσκομίσουν στο περίπτερο της Τροχαίας Κοζάνης τις ζωγραφιές τους σχετικά με την «Κυκλοφοριακή Αγωγή» και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 6:00 μμ. θα γίνει η «Μεγάλη Κλήρωση Ποδηλάτων» για τους δεκάδες φίλους της Τροχαίας Κοζάνης που θα παραβρεθούν .

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.