Το μάρμαρο παίρνει μορφή και «ζωντανεύει» στο 1ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Τρανόβαλτο – Δείτε το βίντεο από τη 2η βδομάδαzkyutfluyflyuftkuytdukydtu

Με το πέρας και της δεύτερης εβδομάδας των εργασιών του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Τρανόβαλτο, το μάρμαρο παίρνει μορφή και «ζωντανεύει» από τη σμίλη των καταξιωμένων καλλιτεχνών-γλυπτών που συμμετέχουν, ικανοποιώντας τις προσδοκίες του κόσμου της περιοχής για σπουδαίες δημιουργίες.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό (& καιρού επιτρέποντος) το Συμπόσιο θα είναι διάρκειας τριών (3) εβδομάδων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Συμπόσιο Γλυπτικής, που διοργανώνεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρανοβάλτου από το Σωματείο Βιομηχάνων και Βιοτεχνών Μαρµάρου Νοµού Κοζάνης σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών της Φλώρινας υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχουν οι καταξιωμένοι γλύπτες, Γιώργος Σταματόπουλος, Φίλιππος Καλαμάρας, Χρήστος Λαζαράκης, G.v. Michailidis, Αντώνης Κατσούλης και φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας, με επικεφαλής τον καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Έκτορα Παπαδάκη.

Δείτε τις εικόνες όπως καταγράφηκαν από το mikrovalto.gr την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017:

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.