Splendid Hair Studio: Μοναδικές θεραπείες αναδόμησης μαλλιών και επαναφοράς της τρίχας έως και 80%



splendid_ekso_20155768

Ξεκινώντας πάντα από το κούρεμα, για να φύγουν οι κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών σας, οι θεραπείες από κορυφαίες εταιρείες κομμωτηρίου είναι η απάντηση στο πρόβλημα.

Όσο όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές προσφέρει το καλοκαίρι, άλλες τόσες φθορές προκαλεί στα μαλλιά. Ο ήλιος και η θάλασσα, είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί των μαλλιών, τα κάνουν να δείχνουν θαμπά και αφυδατωμένα.

Ο χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας και να ανακτήσουν μια υγιή εικόνα που ίσως δεν είχανε ποτέ!

Στο κομμωτήριο Splendid Hair Studio στην Κοζάνη θα βρείτε θεραπείες από κορυφαίες εταιρείες κομμωτηρίου.

– Θεραπείες αναδόμησης
– Θρέψης
– Διάρκειας χρώματος & λάμψης
– Επαναφοράς της τρίχας στην αρχική κατάσταση των μαλλιών σας έως και 80% αποτρέποντας το φριζάρισμα και την ψαλίδα

Κανένα προϊόν δεν θα «χαρίσει» τα οφέλη του και κανένα χτένισμα δεν θα φαίνεται πετυχημένο, αν τα μαλλιά σας δείχνουν κατεστραμμένα.

Ανάλογα με την ποιότητα και το χρώμα των μαλλιών σας, η Hair Stylist Ρούσσα Παπαιωάννου, θα ελέγξει και θα επιλέξει την πιο κατάλληλη θεραπεία για τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Ο χρόνος των θεραπειών ποικίλει από 5-20 λεπτά. Αξίζει να χαρίσετε στα μαλλιά σας τη χαμένη τους υγεία, ενώ μετά την θεραπεία στο κομμωτήριο, μπορείτε να να συνεχίσετε την περιποίηση στο σπίτι, με προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες κομμωτηρίου που θα σας συστήσουν οι ειδικοί.

Κάθε τύπος μαλλιών έχει διαφορετικές ανάγκες περιποίησης, ρωτήστε τους ειδικούς του κομμωτηρίου Splendid Hair Studio και αφεθείτε στα χέρια τους!

Splendid Studio Hair
Ι. Τράντα 48, 50100, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461 023223
email: splendid.studiohair@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/roussa.papaioannou

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.