Συνάντηση Δημάρχου Βοΐου με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Παπαγεωργίου



666ukyutdkydtdykiu

Τις ευχαριστίες του Δήμου Βοΐου προς το Ίδρυμα Παπαγεωργίου για τη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στη Σιάτιστα και το Δήμο γενικότερα, κυρίως σε θέματα πολιτισμού και παιδείας, εξέφρασε σε προσωπική συνάντηση ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος κ. Νίκο Παπαγεωργίου . Η συνάντηση έγινε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στα γραφεία του Ιδρύματος στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Λαζάρου Γκερεχτέ και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας κ. Στεργίου Δίκου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για διάφορα θέματα του Δήμου και συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου με το Ίδρυμα για εκδηλώσεις και δράσεις που προγραμματίζονται στο προσεχές μέλλον.

Ο Δήμαρχος Βοΐου απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προς τον κ. Παπαγεωργίου και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος να παραστούν στις φετινές εκδηλώσεις εορτασμού της απελευθέρωσης της Σιάτιστας στις 4 Νοεμβρίου, τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.