Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Βοΐου με την Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στη Θεσσαλονίκη



5gregregregregrefrfe

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά είχε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στο Υπουργείο (Μακεδονίας – Θράκης) στη Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Λάζαρος Γκερεχτές και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας κ. Στέργιος Δίκος, εν όψει της προετοιμασίας των εορταστικών εκδηλώσεων για την 105η επέτειο από τη μάχη της Σιάτιστας, τις οποίες θα τιμήσει φέτος με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο Δήμαρχος Βοΐου κάλεσε επίσημα την Υφυπουργό κ. Κόλλια – Τσαρουχά στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Σιάτιστας που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Νοεμβρίου 2017 και ζήτησε τη συνδρομή και στήριξη του Υπουργείου για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υποδοχή και φιλοξενία του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σιάτιστα. Παράλληλα, συζητήθηκαν διάφορα αναπτυξιακά ζητήματα και θέματα διοίκησης του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.