Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας έστειλαν οι μαθητές του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου – Χωρίς καθηγητές τα Ελληνικά Λύκεια της Γερμανίας22016245_901619166660170_1033632463_n

Με σοβαρές ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για το Ελληνικό Λύκειο Μονάχου.

Μόνο δέκα καθηγητές για 300 μαθητές, οι οποίοι προφανώς δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτούμενες ανάγκες σε διδακτικό προσωπικό.

Οι μαθητές του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου πήραν την κατάσταση “στα χέρια τους”, αποστέλλοντας επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας και τον κ. Γαβρόγλου, ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση και τονίζοντας πόσο ζωτικής σημασίας είναι η σωστή λειτουργία των Ελληνικών σχολείων της ομογένειας.

Όπως αναφέρουν στο KOZANILIFE.GR οι μαθητές του Ελληνικού Λυκείου Μονάχου, το πρόβλημα δεν υφίσταται μόνο στο Μόναχο, αλλά και σε όλα τα Ελληνικά σχολεία της Γερμανίας, ενώ τα κενά σε διδακτικό προσωπικό μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Δείτε την επιστολή που έστειλαν:

we5rtuywre6uyrtyutr(Κλικ για μεγέθυνση)

Η φωτογραφία είναι από το Ελληνικό Λύκειο Μονάχου

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.