Χρυσό βραβείο για το KOZANILIFE.GR σε Πανελλαδικό διαγωνισμό Περιφερειακών ΜΜΕ21950924_660683360790409_2555382937010184870_o

Τα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα αποδεικνύουν την αξία τους στο βάθρο των νικητών!

Χρυσό βραβείο Περιφερειακών ΜΜΕ, απέσπασε το KOZANILFE.GR, με τη συμμετοχή του σε πανελλαδικό διαγωνισμό.

Ο λόγος για τα Regional Media Awards 2017, που διοργανώθηκαν από την εταιρεία Boussias Communications για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συμμετείχαν πάρα πολλά κορυφαία περιφερειακά ΜΜΕ από όλη την περιφέρεια.

Με δυνατές συμμετοχές που ήταν χωρισμένες σε έντυπα, τηλεόραση, ραδιόφωνο και websites, τα περιφερειακά ΜΜΕ, ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και το KOZANILIFE.GR, ήταν ένας από αυτούς.

Στην κατηγορία της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης το KOZANILIFE.GR, απέσπασε το χρυσό βραβείο με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ζιάμπα Αργυρώς, για τη συνολική κάλυψη του θέματος που αφορούσε έκκληση για βοήθεια συμπολίτη μας (κλικ εδώ).

Η τελετή απονομής βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, στο Gazarte, σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση όπου παραβρέθηκαν σημαντικοί άνθρωποι των ΜΜΕ αλλά και των επιχειρήσεων.

Στόχος των Regional Media Awards και φέτος ήταν η ανάδειξη και επιβράβευση των Περιφερειακών και Τοπικών Μέσων (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και sites) της Ελλάδας, μιας και είναι ο μοναδικός διαγωνισμός που πραγματοποιείται Πανελλαδικά. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, Κωνσταντίνος Καμάρας, ο οποίος επεσήμανε ότι στις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν υπήρχαν εξαιρετικές δουλειές, χαρακτηρίζοντας τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ως «ευρηματικά και ποιοτικά παρά τους πενιχρούς πόρους που έχουν στη διάθεσή τους».

Ένα βραβείο είναι πάντα μία δικαίωση

Το συγκεκριμένο βραβείο για το KOZANILIFE.GR για την Κοινωνική του Εταιρική Ευθύνη, πέρα από τη συλλογική δουλειά που γίνεται πάντα, προήλθε και από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος ήταν αυτός που έδωσε πνοή στο να λειτουργήσει όλη η προσπάθεια. Χωρίς το βασικό συστατικό του εθελοντισμού δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει τίποτα.

Το βραβείο ανήκει στους αναγνώστες του KOZANILFE.GR και εμείς θα είμαστε πάντα η γέφυρα κοινωνικών δράσεων, όσο και όποτε ο κόσμος το χρειάζεται.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο KOZANILIFE.GR και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να γεφυρώνουμε ένα από τα οράματά μας: Να δίνουμε λύσεις, εκεί που κάποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχουν.

Μία σημαντική διάκριση για το KOZANILFE.GR, αποδεικνύει, ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας είναι η κοινωνική προσφορά που στις μέρες μας είναι ότι πιο ζωτικό να βρίσκεται κανείς δίπλα σε ανθρώπους που το το έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Α.Ζ. για το KOZANILFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Χρυσό βραβείο για το KOZANILIFE.GR σε Πανελλαδικό διαγωνισμό Περιφερειακών ΜΜΕ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.