Γ. Θεοφύλακτος: «Θέλει η Ν.Δ.να βρεθεί ο εγκέφαλος των 2,5 τόνων ηρωίνης;»



theofilaktos235235225523

Στην “ομερτά” των σκανδάλων του παρελθόντος αναφέρθηκε απο το βήμα της Βουλής, ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ν. Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος, κατά της συζήτηση επί της προτάσεως της Ν.Δ. για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υ.ΕΘ.Α. κ. Πάνου Καμμένου σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση.

“Η ομερτά και το θάψιμο των σκανδάλων του παρελθόντος, έχει τελειώσει οριστικά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος.

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., σε αντίθεση με ό,τι γινόταν απο τις προηγούμενες κυβερνήσεις, έφερε στο φως σκάνδαλα όπως τα δάνεια κομμάτων και Μ.Μ.Ε. απο τράπεζες, όπως επίσης τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, ο βουλευτής κ. Θεοφύλακτος, απηύθυνε ευθέως το ερώτημα: “Θέλει ή όχι η Ν.Δ. να βρεθεί και να συλληφθεί ο εγκέφαλος της υπόθεσης της μεταφοράς των 2,5 τόνων ηρωίνης ή όχι;” Αν ναι, τότε θα έπρεπε να επικροτεί κάθε ενέργεια που βοηθά το έργο της δικαιοσύνης, η οποία διερευνά την υπόθεση (όπως άλλωστε προβλέπει σωρεία νομοθετικών διατάξεων τις οποίες απαρίθμησε).

Κατόπιν άσκησε δριμεία κριτική στην Ν.Δ. λέγοντας ότι, μην έχοντας επιχείρηματα και στριμωγμένη στον τοίχο για τις δικές της ανομίες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη απο τα τεράστια σκάνδαλα που συνέβησαν επί των ημερών της.

Ακολουθεί το βίντεο της ομιλίας του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου:

Από το γραφείο του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)
Γιάννη Θεοφύλακτου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.