Χαλάει ο καιρός με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Δείτε την πρόγνωση του καιρού



vroxi346534564576345

Προσοχή! Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες – Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες. Συγκεκριμένα η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από τη δυτική – βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν :

2. Τη Δευτέρα (25-9-17)

Το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι η δυτική Πελοπόννησος και η δυτική στερεά και προς το βράδυ η κεντρική Μακεδονία (κυρίως οι δυτικές περιοχές) και η Θεσσαλία.

3. Την Τρίτη (26-9-17)

Κατά διαστήματα πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού αιγαίου, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια και πιθανόν η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική και η Πιερία) και η ανατολική Θεσσαλία. Σταδιακή εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.