Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κολυμβητήριο του ΔΑΚ – Στις 28 Σεπτεμβρίου ξεκινάει τη λειτουργία του

kolimvitirio_koz_ekso

Αποβλέποντας κυρίως σε πιο φιλικές για τους λουόμενους συνθήκες εντός του Κολυμβητηρίου και λαμβάνοντας υπόψη την λειτουργικότητα της εγκατάστασης με το δυνατότερο οικονομικό κόστος, προχωρήσαμε στις αλλαγές αναφέροντας τις σε ενότητες.

1. Αλλαγή μηχανολογικού εξοπλισμού αντλιών ανακυκλοφορίας νερού μικρής πισίνας με αντίστοιχες σύγχρονες αντιστοίχου πιέσεως και παροχής με κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο 20% των παλαιών. Αλλαγή ηλεκτρικών πινάκων για την γενική λειτουργία του αντλιοστασίου, της θέρμανσης και των αντλιών.

2.Εξαερισμός χώρου εντός του κολυμβητηρίου, βόρεια πλευρά τοποθέτηση εξαερισμού ώστε το εξατμιζόμενο χλώριο να απομακρύνεται μαζί με την υγρασία από το εσωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου. Έτσι, από πλευράς υγείας ο χώρος δεν επιβαρύνεται από την εξάτμιση του χλωρίου που επιδρά δυσμενώς στους λουόμενους τους εργαζομένους και του επισκέπτες. Ως επίσης δρα οξειδωτικά στις διάφορες σιδηροκατασκευές και ως εκ τούτου σκουριάζουν.

3.Εργασίες τοποθέτησης νέου Boiler για την προετοιμασία ζεστού νερού στα μπάνια στο κολυμβητήριο.

4. Ανακατασκευή σε σωληνώσεις στην μικρή πισίνα για την εκκένωση του νερού με παράλληλη τοποθέτηση νέας αντλίας ανακυκλοφορίας νερού μικρής πισίνας για διήθηση και θέρμανση του νερού

5. Έχει προβλεφτεί η αντικατάσταση των πλακιδίων του χώρου γύρω από την πισίνα με ειδικά πλακάκια και υπάρχει ήδη ανάδοχος (ο οποίος δεν ξεκίνησε τις εργασίες λόγω ένστασης).

Ξεκινάει τη λειτουργία του το Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο Κοζάνης στις 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Οργανισμός Αθλητισμός Πολισμού Νεολαίας Κοζάνης ενημερώνει, ότι από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, το κλειστό κολυμβητήριο Κοζάνης θα ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα:

1) Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η μεγάλη πισίνα (για τα αγωνιστικά τμήματα της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης.)
2) Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 θα ξεκινήσει τη λειτουργία της η μικρή πισίνα
3) Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, για το κοινό (μικρή και μεγάλη πισίνα)

Πρόγραμμα για το κοινό:
Πρωί : Δευτέρα – Παρασκευή 12:00 έως 15:00
Απόγευμα: Δευτέρα 20:45 έως 22:30, Τετάρτη 20:45 έως 22:30
Σάββατο: 16:00-20:00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.