Ανοιχτό σεμινάριο γνωριμίας με την Jazz και την Παράδοση από το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνηςodeio_kozanis

Παρουσίαση μαθημάτων – Γνωριμία με τους καθηγητές.

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης διοργανώνει ένα διήμερο παρουσίασης των τμημάτων Jazz και Παραδοσιακής μουσικής. Οι υπεύθυνοι καθηγητές του τμήματος θα κάνουν παρουσίαση των μαθημάτων που θα διδάξουν έτσι ώστε ο κάθε παρευρισκόμενος να έχει μια πλήρη ενημέρωση – άποψη για το μάθημα που ενδεχομένως θα θελήσει να παρακολουθήσει. Τα όργανα-μαθήματα που θα παρουσιάσουν οι καθηγητές στο τμήμα Jazz είναι: Κιθάρα, Μπάσο, Τρομπέτα, Σαξόφωνο, Πιάνο και φυσικά ένας ολόκληρος κύκλος θεωρητικών μαθημάτων (Αρμονία,Τάσεις & Μορφές της Jazz ,Ιστορία κλπ.). Το πολύ σημαντικό είναι ότι θα υπάρχουν και μαθήματα τα οποία δεν προαπαιτούν μουσικές γνώσεις και μπορεί ο καθένας που ενδιαφέρεται γι’ αυτό το είδος μουσικής να τα παρακολουθήσει εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του ιστορικά-θεωρητικά.

Στο τμήμα της Παραδοσιακής μουσικής τα όργανα-μαθήματα που θα παρουσιάσουν οι καθηγητές είναι : Βιολί , Μπουζούκι , Κλαρίνο , Σάζι , Ποντιακή Λύρα, Βυζαντινή Μουσική και για πρώτη φορά θεωρητικός κύκλος μαθημάτων. Επίσης ανακοινώνουμε και την ίδρυση Παραδοσιακής Χορωδίας υπο την Διεύθυνση του Βασίλη Δόντσιου καθηγητή του τμήματος Βυζαντινής Μουσικής η οποία είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό. Πληροφορίες θα δοθούν στην παρουσίαση.

Η παρουσιάσεις θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου και ώρα 7.00μ.μ.
Παραδοσιακή Μουσική : 27 Σεπτεμβρίου 2017
Jazz τμήμα : 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη καθότι ο χαρακτήρας του σεμιναρίου είναι καθαρά ενημερωτικός.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.