Ευχαριστήριο στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνηςmamatsio_koz

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός μου, τον ιατρό, μαιευτήρα-γυναικολόγο Ζήση Μήτσιο, τον ειδικευόμενο ιατρό Νικόλαο Πεϊτσίδη, καθώς και ολόκληρο το νοσηλευτικό προσωπικό της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για την αμέριστη βοήθεια, φροντίδα και ευαισθησία που επέδειξαν στον τοκετό της κόρης μου, καθώς και τη νοσηλευτική επάρκεια κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής της στην κλινική.

Πόσο μάλλον όταν εισήλθα εκτάκτως στο νοσοκομείο και όχι για προγραμματισμένο τοκετό, με τους δυο ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να επιτελούν στο ακέραιο, με επαγγελματική ευσυνειδησία, αλλά και ανθρωπιά, το έργο τους.

Είναι, πραγματικά, άξιο αναφοράς πως, μέσα σε τόσες δυσκολίες και σε τέτοιες συνθήκες που βιώνουμε στον χώρο των νοσοκομείων, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επιτελούν σιωπηρά το έργο τους και διατηρούν το επαγγελματικό τους ήθος, δίνοντας καθημερινά τον αγώνα τους για όλα τα παιδιά και τους ασθενείς, και, φυσικά, για την τοπική μας κοινωνία.

Ελένη Θεοδωρίδου-Κάτοικος Πτολεμαϊδας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.