«Δρόμους συνεργασίας» για θέματα εθελοντισμού άνοιξαν στη συνάντησή τους Σ. Ρουβάς και Θ. Καρυπίδης



21751283_1438666656168828_91775476226007943_n-696x537

«Δρόμους συνεργασίας» για θέματα εθελοντισμού και ειδικότερα για τους δότες μυελού των οστών, άνοιξε η πρόσφατη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος είναι επικεφαλής της Εθελοντικής Οργάνωσης «Όραμα Ελπίδας» και αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ και σε δηλώσεις του, ο Περιφερειάρχης έκανε γνωστό το ενδιαφέρον του κ.Ρουβά για τις «πολύ σημαντικές»-όπως χαρακτηρίστηκαν- πρωτοβουλίες και δράσεις των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Δυτική Μακεδονία, ενώ «το επόμενο διάστημα αναμένεται ο γνωστός σταρ να επισκεφθεί την περιοχή, για σειρά συζητήσεων».

Ο κ. Καρυπίδης πρόσθεσε επίσης ότι ο Σάκης Ρουβάς έχει εκδηλώσει και επιχειρηματικό ενδιαφέρον σε ενεργειακά κυρίως θέματα, κάτι που τον έχει στρέψει και στην ενεργειακή περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.