Η χελώνα και η γάτα, μια ιστορία συμβίωσης και η αμοιβαία αποδοχή της διαφορετικότητας – Γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

kytkytdysdjysjysdtrjystrjtrjsthjr

Αν το παραμύθι του σοφού Αισώπου με την χελώνα και τον λαγό έχει πολλά να μας διδάξει, τότε άλλα τόσα έχει η συμβίωση της χελώνας με την γάτα.

Από τον μύθο στην πραγματικότητα και στην αμοιβαία αποδοχή της διαφορετικότητας, γιατί τα ζώα “ξέρουν” καλύτερα και “αγαπάνε” αληθινά.

Μια κοινή συμβίωση έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες περίπου στον κήπο μας, έπειτα βέβαια από τις απαραίτητες συστάσεις και αναγνωριστικές επαφές, για την ανάγκη της επιβίωσης, την θέληση για επικοινωνία, για παιχνίδι και για εμπιστοσύνη, όπου η περιέργεια και η επιθετικότητα της γάτας με την ηρεμία και υπομονή της χελώνας, είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας παράξενης παρέας και την γέννηση μιας περίεργης φιλίας, κάτι που μόνο η σοφία της φύσης και η δύναμη των ζώων μπορούν να μας αποκαλύψουν !!!

lbgvtryfjstrsjtrasjrajtrt

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.