Η χελώνα και η γάτα, μια ιστορία συμβίωσης και η αμοιβαία αποδοχή της διαφορετικότητας – Γράφει ο Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδηςkytkytdysdjysjysdtrjystrjtrjsthjr

Αν το παραμύθι του σοφού Αισώπου με την χελώνα και τον λαγό έχει πολλά να μας διδάξει, τότε άλλα τόσα έχει η συμβίωση της χελώνας με την γάτα.

Από τον μύθο στην πραγματικότητα και στην αμοιβαία αποδοχή της διαφορετικότητας, γιατί τα ζώα “ξέρουν” καλύτερα και “αγαπάνε” αληθινά.

Μια κοινή συμβίωση έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες περίπου στον κήπο μας, έπειτα βέβαια από τις απαραίτητες συστάσεις και αναγνωριστικές επαφές, για την ανάγκη της επιβίωσης, την θέληση για επικοινωνία, για παιχνίδι και για εμπιστοσύνη, όπου η περιέργεια και η επιθετικότητα της γάτας με την ηρεμία και υπομονή της χελώνας, είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας παράξενης παρέας και την γέννηση μιας περίεργης φιλίας, κάτι που μόνο η σοφία της φύσης και η δύναμη των ζώων μπορούν να μας αποκαλύψουν !!!

lbgvtryfjstrsjtrasjrajtrt

Αλέξανδρος Κων. Κοκκινίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.