Κάλεσμα για μαζική διαμαρτυρία στο συλλαλητήριο της Τ.Κ. Αναργύρων

anargiroi_katolisthisi

Τα προηγούμενα χρόνια, όλες οι κυβερνήσεις μας γέμιζαν υποσχέσεις, το ίδιο δυστυχώς φαίνεται να συμβαίνει και τώρα! Για άλλη μία φορά μας υποσχέθηκαν πως θα είναι κοντά στο πρόβλημά μας, όμως αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει. Μας υποσχέθηκαν απαλλοτρίωση, μας υποσχέθηκαν μετεγκατάσταση του οικισμού μας, μας υποσχέθηκαν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σε αυτήν την επιχείρηση που λέγετε ΔΕΗ, πολλοί από εμάς φάγαμε ψωμί, μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας, όπως επίσης από αυτήν την επιχείρηση πολλοί από εμάς αρρώστησαν και έχασαν τη ζωή ζωή τους, είτε από εργατικά ατυχήματα, είτε από την ρύπανση του περιβάλλοντος. Τόσο εμείς, λοιπόν, αλλά άλλο τόσο και ΕΣΕΙΣ επωφεληθήκαμε από αυτήν την επιχείρηση. Φτάσαμε σε σημείο να σχιστεί κυριολεκτικά το χωριό μας, είμαστε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας που δεν θρηνήσαμε θύματα! Τι περιμένετε λοιπόν; Να κοπεί το χωριό στα δύο; Να χαθούν ανθρώπινες ζωές; Αφήστε οποιαδήποτε συμφέροντα και σκοπιμότητες έχετε λοιπόν στην άκρη και σκύψτε το κεφάλι στο πρόβλημά μας σαν να ήταν δικό σας!

Τη στιγμή που η τοπική κοινότητα βρίσκεται σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ανάγκη και ενόψει του επερχόμενου χειμώνα ζητάμε:

• Να κατατεθεί και να ψηφιστεί το σχετικό άρθρο που αφορά την κοινότητά μας με την διαδικασία του επείγοντος

• Την άμεση μετεγκατάσταση

• Την απαλλοτρίωσή μας

• Και την Β΄ φάση των μελετών για το νέο οικισμό

Τέλος, ζητάμε σεβασμό και αξιοπρέπεια απέναντι στους ανθρώπους αυτούς που βασανίζονται εδώ και χρόνια μέσα στη τέφρα

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους φορείς, σε σωματεία, στους κατοίκους, σε όσους θέλουν να είναι κοντά μας, όπως και στα ΜΜΕ που είναι δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα για ενίσχυση του αγώνα μας δίνοντας μια απάντηση σε αυτούς που επί δεκαετίες μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα!

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Τσισμαλίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.