Κάλεσμα στην 15η Λαμπαδηδρομία Αιμοδοτών ΚοζάνηςjytjygdtjysjgtshrgtashtashftrΜαθητές, Φίλοι του πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη 15η Λαμπαδηδρομία στην πόλη της Κοζάνης θέλουμε τη συμμετοχή όλων, Σχολείων, Συλλόγων, ομάδων, αλλά και μεμονωμένων πολιτών στη μεγάλη αυτή γιορτή της Δωρεάς Ζωής, της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Δηλώστε συμμετοχή για τη διαδρομή και από ποιο σημείο της πόλης μπορείτε να ενταχθείτε στους Λαμπαδηδρόμους.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Τσαουσίδης Θεόδωρος: 6977337561 & 2461040575

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Κυριακή 17/9/2016 Σ.Ε.Α. Κοζάνης: 19:00 Πλατεία Συντάγματος, Ι. Τράντα, Ελ. Βενιζέλου, 11ης Οκτωβρίου, Προύσης, Νικομηδείας, Μπρίστολ, Φιλίππου Β΄, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ, Αυλιώτη, Παύλου Μελά, Περδίκα, Νομαρχία, Δημοκρατίας, Παύλου Χαρίση, Γραφείο, Ξ. Τριανταφυλλίδη, Μητροπολίτου Φωτίου, Μπουσίου, Πεζόδρομος, Κεντρική Πλατεία 20:00)
-Συνδιοργάνωση Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και στήριξη του Δήμου Κοζάνης. Τις εκδηλώσεις καλύπτει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (ΕΟΔ), παράρτημα Κοζάνης & οι Σύλλογοι Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΣΥΡΑΚΟΖ – ΕΡΑΔΥΜ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι Σύλλογοι συμμετέχετε στην διαδρομή με τα διακριτικά του συλλόγου σας, με ποδήλατα, με σκεϊπ, με πατίνια κ.λ.π , αρκεί να μας ενημερώσετε, ώστε να μεριμνήσουμε για τη σωστή διοργάνωση. – Οι μεμονωμένοι φίλοι μας απλά επικοινωνούν με το Σύλλογο για τα απαραίτητα (μπλουζάκια κ.λ.π.).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.