Χάρης Κάτανας: «Χρειάζεται πολιτικό ταλέντο και ικανότητα κ. Τσίπρα η διακυβέρνηση της χώρας. Δυστυχώς δεν διαθέτετε τίποτα από τα δύο»

katanas_xaris

Δύο, τρεις ημέρες μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για αλλαγή πλεύσης προς την ιδιωτική οικονομία ήτανε αρκετές.
Οι Καναδοί επενδυτές κάνουνε φτερά…

Κ. Τσίπρα, δυστυχώς επαληθεύτηκα σε μερικές μόνο ημερες. Η αλλαγή του πολιτικού κοστουμιού σας, από αυτό του κρατικιστή σε αυτό του μεταρρυθμιστή, δε σας αρμόζει και δυστυχώς δεν μπορείτε να την υποστηρίξετε.

Καλύτερα αφήστε τους επενδυτές ήσυχους, η προσέλκυση επενδυτών στη χώρα απαιτεί γνώση της αγοράς και πολιτική σοβαρότητα.
Είναι πραγματικά πολιτικό “κατόρθωμα” να έχετε την ικανότητα μόνο και μόνο στο άκουσμα κυβερνητικής εξαγγελίας από στόματός σας για στροφή στην ιδιωτική πρωτοβουλία, οι επενδυτές να εγκαταλείπουν τη χώρα με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία και τους χιλιάδες εργαζόμενους.

Την ίδια ώρα βέβαια, η χώρα γίνεται διεθνώς περίγελος για την αναξιόπιστη κυβέρνηση της και το αβέβαιο μέλλον που θα έχει κάθε υποψήφιος επενδυτής, με εσάς στο κυβερνητικό τιμόνι.

Κάτανας Χάρης
π. Βουλευτής Ν. Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.