Γιατί να βάλετε φίλτρα νερού στον επαγγελματικό σας χώρο – Τι λένε οι ειδικοί στην Κοζάνηwater356j5j67jk6jk4k4

– Φίλτρα νερού, ειδικά μελετημένα για χρήση καφεμηχανών, παγομηχανών, ψύκτες νερού.
– Φίλτρα για επαγγελματικούς χώρους
– Αποσκληρυντές νερού
– Φίλτρα για μηχανές espresso

Τα φίλτρα νερού σήμερα αποτελούν μία πάγια ανάγκη στη ζωή μας, τόσο στον οικιακό μας χώρο, όσο και στον επαγγελματικό.

Το 70% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό και αυτό αυτόματα σημαίνει, ότι το νερό που καταναλώνουμε θα πρέπει να έχει μία υψηλής ποιότητας καθαρότητα.

Η εταιρεία Water Service, βρίσκεται δίπλα σας για να καλύψει όλες τις ανάγκες οικιακού, αλλά και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Τα φίλτρα για επαγγελματικούς χώρους, αποτελούν μία ανάγκη προκειμένου να παρέχουμε αφενός ποιότητα νερού στους πελάτες μας, αλλά και να προστατευθούν οι επαγγελματικές μηχανές (μηχανές esspersso, πλυντήρια, θερμοσίφωνες, βραστήρες, καφετιέρες κλπ)από τις φθορές και τα άλατα.

Τοποθετώντας επαγγελματικά φίλτρα νερού, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη προστασία των καφεμηχανών, των μηχανών essperesso, των παγομηχανών κλπ., ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η βελτίωση γεύσης των προϊόντων (καφές – σοκολάτα – αφεψήματα κ.α)

Τα επαγγελματικά φίλτρα που απευθύνονται σε εταιρείες,εγκαθίστανται από τους τεχνικούς της εταιρείας Water Service, αφού έχει προηγηθεί μελέτη για τις ανάγκες του δικού σας επαγγελματικού χώρου.

Η ποιότητα και η οικονομία από την τοποθέτηση επαγγελματικών φίλτρων νερού, επιτυγχάνεται από την προστασία των μηχανών, αλλά και από τη μακροζωϊα που προσφέρει ο εξοπλισμός, ενώ απολαμβάνουμε νερό αρίστης ποιότητας”

Ο αποσκληρυντής νερού μειώνει τη σκληρότητα του νερού στον επιθυμητό βαθμό αντιμετωπίζοντας έτσι το πρόβλημα επικάθησης αλάτων στις σωληνώσεις, αλλά και σε συσκευές όπως, πλυντήρια, θερμοσίφωνες, βραστήρες, καφετιέρες κλπ.

Τα πραγματικά προβλήματα του πόσιμου νερού στις πόλεις, είναι το χλώριο και τα ιζήματα που μεταφέρονται στο νερό.

Σύμφωνα με έρευνες, η κατανάλωση χλωριωμένου νερού θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας, καθώς η παρουσία χλωρίου στο νερό που πίνουμε έχει συνδεθεί με πολλές και σοβαρές παθολογικές καταστάσεις για τον άνθρωπο.

Καθώς το νερό ταξιδεύει μέσα από ένα πεπαλαιωμένο σύστημα ύδρευσης που περιέχει σκουριά και βρωμιά, για να φτάσει έως τις βρύσες μας, έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήγουν στο ποτήρι μας μεγάλες ποσότητες βλαβερών ουσιών.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς της εταιρείας Water Service στην Κοζάνη και τοποθετήστε το δικό σας οικιακό ή επαγγελματικό φίλτρο στο χώρο σας.

Κλικ εδώ για να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας Water Service

Water Service στην Κοζάνη
Γκανάτσιος Μάρκος κινητό: 6944271882
Σιώλιας Γεώργιος κινητό: 6973066775
Σταθερό τηλ: 2461502778
Fax: 2461502778
e-mail: waterservice4@yahoo.gr – kozaniwater@yahoo.gr
Διεύθυνση: Γκέρτσου 36, Κοζάνη

www.waterservice.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.