Καταμέτρηση της κυκλοφοριακής κίνησης στο κέντρο της Κοζάνης από φοιτητές του ΤΕΙunnamed-1-145545434343543453

Την καταμέτρηση της κυκλοφοριακής κίνησης στους κόμβους στο κέντρο της πόλης της Κοζάνης ξεκίνησαν οι φοιτητές του Τμήματος Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Κοζάνης.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συμμετέχει το συγκεκριμένο τμήμα του ΤΕΙ Κοζάνης το οποίο υλοποιεί το Μετσόβειο Πολυτεχνείο σε αρκετές πόλεις.

Οι φοιτητές καλούνται να καταγράψουν την κίνηση των φορτηγών, των αυτοκινήτων και των μηχανών που περνούν από τα σημεία ώστε τα στοιχεία που θα συλλεχθούν να αποτελέσουν μέρος του πορίσματος για την καλύτερη αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην πόλη της Κοζάνης.

unnamed-2-15687635763546

Oι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα από το τμήμα Περιβάλλοντος μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης τόνισαν μεταξύ άλλων ότι τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα αποτελέσουν και μέρος της πτυχιακής τους, ενώ το πρόγραμμα, όπως σημείωσαν θα έχει διάρκειας ενός μήνα με την πιθανότητα να συνεχιστεί και τον επόμενο.

Πάντως οι φοιτητές που καταγράφουν την κίνηση υπογράμμισαν ότι υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά την διάρκεια της ημέρα και κυρίως τα πρωινά στο κέντρο της Κοζάνης.

ΕΡΤ Κοζάνη: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.