Ο Δήμαρχος Εορδαίας στον Αγιασμό των Ειδικών Σχολείων της Πτολεμαΐδας



yukysstyjsyjtdytdyrjtt

O Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης παραβρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Πτολεμαϊδας, που στεγάζεται στο κτίριο Βούλγαρη μαζί με το Ειδικό Νηπιαγωγείο –Δημοτικό.

Τον κοινό Αγιασμό τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Αυξωνίδης , παρουσία εκπρόσωπων της αυτοδιοίκησης και της εκπαιδευτικής κοινότητας , γονέων και παιδιών .

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Εορδαίας ευχήθηκε γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς όλων των Σχολικών μονάδων του Δήμου και καλή πορεία στο νεοϊδρυθέν Ειδικό Επαγγελματικό Σχολείο , το οποίο μετά από πολλά εμπόδια και συνεχείς αγώνες θα λειτουργεί στην Πτολεμαϊδα καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στην Ειδική Αγωγή. Ο κ. Ζαμανίδης για μία ακόμα φορά ευχαρίστησε τους τοπικούς Βουλευτές , την Περιφέρεια , τη Διεύθυνση Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης και όσους συνέβαλλαν με τις παρεμβάσεις τους στην επίτευξη του στόχου της Δημοτικής Αρχής.

Μεγάλο επίτευγμα για την περιοχή χαρακτήρισαν τη δημιουργία του νέου Σχολείου στους χαιρετισμούς τους η Διευθύντρια Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης Βασιλική Βόντσα , ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δημήτρης Πλωμαρίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Πλακεντάς , συγχαίροντας το Δήμαρχο Εορδαίας για την επιμονή του σχετικά με τη δημιουργία της νέας εκπαιδευτικής δομής και όσους στήριξαν τη διεκδίκησή της .

Θερμή ήταν η υποδοχή των μαθητών , των γονέων και των προσκεκλημένων από το Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου Γεώργιο Παπαδόπουλο και από τη Διευθύντρια του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Αρίστη Στεργιάδου, οι οποίοι επεσήμαναν ότι με νέες προσδοκίες ξεκινά η σχολική χρονιά , τονίζοντας την καλή συνεργασία γονέων –εκπαιδευτικών .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.