Επίσκεψη βουλευτών της Ν.Δ. στην Κοζάνη – Λ. Αυγενάκης: «Ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας και προοπτικές»



56uj5ju35u35we6uy5e6u5t6

Στην Κοζάνη βρέθηκε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της δυναμικής παρουσίας της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα. Με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», ξεκίνησε το δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων – δράσεων, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ, που θα λάβουν χώρα σε όλη τη Β. Ελλάδα με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 7:30μ.μ..

Ο κ. Αυγενάκης, στην κεντρική εκδήλωση στην Κοζάνη, επεσήμανε ότι: «… Πιστεύουμε στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας. Πιστεύουμε ότι μαζί, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι, μπορούν να βάλουν ξανά την Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης. … Είναι αναγκαία μια αποφασισμένη και τολμηρή μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση, η οποία θα υλοποιήσει ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων….

Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις, “τραβάτε με κι ας κλαίω”. Δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις, με το μισό Κόμμα απέναντι, με διστακτικότητα, με έλλειψη βασικής κατανόησης, για το πως δουλεύουν η ελεύθερη οικονομία, η αγορά και οι κανόνες της. …
Εκτός από αυτό, χρειάζονται 3 πράγματα ακόμα: φορολογία, ρευστότητα, επενδυτικό περιβάλλον. ….

Ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, από πέρυσι, έχει δεσμευτεί για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, από το 29%, στο 20% εντός μια διετίας. Έχει δεσμευτεί για τη μείωση του φόρου στα μερίσματα από το 15% στο 5%. Έχει δεσμευτεί για την αύξηση του ορίου υπαγωγής στο Φ.Π.Α., στις 25.000 ευρώ, κάτι το οποίο θα διευκολύνει ιδιαίτερα τις πολύ μικρές επιχειρηματικές δραστηριότητες. …».

Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, οι: Τομεάρχης Δικαιοσύνης και Διαφάνειας -Βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών – Βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παντελής Καρακασίδης και ο κ. Γιώργος Τοπαλίδης μέλος Π.Ε.

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.