Σε ποιους αγιασμούς σχολείων της Κοζάνης θα παραστούν Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχεςsxoleio-agiasmos-mathites-570

Στον καθιερωμένο αγιασμό των σχολείων, για την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θα παραστούν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς και οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Κοζάνης και Οικονομικών, Παναγιώτης Πλακεντάς και Ηλίας Κάτανας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στις 8:45 π.μ. στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης (περιοχή Αγ. Αθανασίου) και στις 9:30 στο 1ο ΕΠΑΛ Κοζάνης (Κ. Καραμανλή 26).

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς, στις 9:00 π.μ. στο 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης, στις 9:30 π.μ. στο 3ο ΓΕΛ Κοζάνης και στις 9:45 π.μ. στο 8ο Γυμνάσιο Κοζάνη (όλα επί της οδού Μακρυγιάννη).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Παναγιώτης Πλακεντάς, στις 9:00 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Λευκοπηγής και στο Γυμνάσιο Λευκοπηγής και στις 11:00 π.μ. στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας, στις 9:30 π.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Χαρ. Μούκα (απέναντι από το Κοβαντάρειο) και στις 10:00 π.μ. στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης (Ευτέρπης και Μουσών).

3 σχόλια στο άρθρο “Σε ποιους αγιασμούς σχολείων της Κοζάνης θα παραστούν Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.