Νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου του Θ. Καρυπίδη για τα συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης

karipidis23

Μια νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου ανέλαβε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ο οποίος με επιστολή του προς τον υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη την οποία κοινοποιεί στο Γραφείο Πρωθυπουργού, προτείνει τη σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής Συντονισμού που θα δώσει υπεραξία στα συνέδρια που πραγματοποιούνται σε κάθε Περιφέρεια, αξιοποιώντας τη μεθοδολογία που αναπτύχθηκε με τη μετεξέλιξή τους σε προγράμματα που θα πρέπει να παρακολουθούνται ως προς την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητά τους.

Στόχος της Επιτροπής θα είναι η εθνική προσπάθεια αναμόρφωσης ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και έργο της η διαβούλευση, ο σχεδιασμός, ο προγραμματισμός, η προώθηση και η συνδρομή υλοποίησης των συμφωνημένων έργων, ενεργειών δράσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών.

2 σχόλια στο άρθρο “Νέα πρωτοβουλία εθνικού επιπέδου του Θ. Καρυπίδη για τα συνέδρια παραγωγικής ανασυγκρότησης

  1. Μέγας Καρυπίδης. Πήρε πάνω του την ανάπτυξη της χώρας! (χειροκροτήματα παρακαλώ) Μήπως να του αναθέσει η διεθνής κοινότητα να λύσει και το πρόβλημα με τη Βόρεια Κορέα; Γιατί όχι; Συνεργάτες του ψιθυρίζουν, λόγω σεμνότητας, πως είχε ασχοληθεί και με το θέμα του Ερντογάν και το ‘λυσε…

  2. Προς τους αγαπητούς δημοσιογράφους της περιοχής και τα μέσα ενημέρωσης που εκπροσωπούν: Μήπως θα σας ήταν εύκολο να ελέγξετε κάποια στιγμή πόσες πρωτοβουλίες (εθνικού επιπέδου και βάλε) ανακοίνωσε μέχρι ο κ. Καρυπίδης και τι τύχη είχαν αυτές; Γιατί και για το θέμα των επιπλέον διοδίων της ΕΓΝΑΤΙΑΣ που μας φορτώνουν υποτίθεται πως πήρε πρωτοβουλία και ενώ στην Κεντρική Μακεδονία γίνονται κινητοποιήσεις εδώ θα τη βγάλουμε τελικά με… προτάγματα και ροζ (λόγω ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) γραμμές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.