Ευχαριστήριο του ΟΑΠΝ για τη γαστρονομική εκδήλωση «Όλα μας είναι χρήσιμα»



DSC_0018467867867595789975

To μήνυμα πως η τροφή είναι πολύτιμη και δεν πρέπει να σπαταλάται, πέρασε στον κόσμο με αφορμή τη γαστρονομική εκδήλωση εθελοντικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στην εθελοντική προσφορά συλλόγων, φορέων και επιχειρήσεων που με άριστη συνεργασία και απόλυτο το αίσθημα της ευθύνης συνέβαλαν σε αυτήν.

Ο Δήμος Κοζάνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας, ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση της 1ης Γαστρονομικής εκδήλωσης «Όλα μάς είναι χρήσιμα» τους γνωστούς Σεφ της περιοχής μας και όχι μόνο:

Τον Στυλιανό (Αβαράκη) Πιτένη, της εταιρείας Αφοί Α. ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ
Τους Άγγελο Ναουμίδη, Γιάννη Γιαννίτσα, και Γιάννη Ματούλα του εστιατορίου «Ναουμίδης»
την Γκαμπούρα Νανά του εστιατορίου «Η κουζίνα της Μαμάς Άννας»
τον γνωστό Αγιορείτη Μοναχό Πάτερ Επιφάνιο,
τους καθηγητές και τους μαθητές του ΙΙΕΚ Βολτέρος του τμήματος Μαγειρικής (Chef)

Το Σωματείο Λαϊκών Αγορών Κοζάνης «Αρχάγγελος Μιχαήλ», το Σύλλογο Αρτοποιών Κοζάνης, τη διαφημιστική εταιρία MEDIACAST για το διαφημιστικό υλικό, τα ΜΜΕ της πόλης μας για την προβολή και διαφήμιση της εκδήλωσης (TOP,ΘΑΡΡΟΣ,FLASHTV,KOZAN.GR,KOZANH,Fresh92.9, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, PTOLEMAIDA NEWS, KOZANILIFE, KOZANIMEDIA, GIAPRAKI.COM), τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαιόλαδου Ιμέρων, την επιχείρηση Δημητριάδη Αχιλλέα για τις τέντες, την εταιρία μπαχαρικών Μπαγκατζούνη, την κάβα Αφοί Μπακιρτζόγλου, τον κ. Μπουχάρα Αχιλλέα από την ψησταριά «ο Κώστας» στα Κοίλα, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, Μελισσίων, Πλατάνια και Καρυδίτσας, το super market “CONTRA”,την εταιρία Γεωργιάδη «ΚΡΥΣΤΑΛ», την εταιρία ΠΑΠΑΚΑΛΑΣ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην παρουσιάστρια της εκδήλωσης Βάσω Ανουλίδου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.