Ευχαριστήριες επιστολές του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης



iatreio_koinonikis_alileggiis_kozΤο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του:

Στον Διοικητή της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Κατσίκα
Στον Διοικητή του 9ου Λόχου Διαβιβάσεων και Στρατοπεδάρχη του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων , Λοχαγό (ΔΒ) κ. Γεώργιο Τζήκα
Στον Υποδιοικητή του 9ου Λόχου Διαβιβάσεων, Υπολοχαγό (ΑΔΒ), Κ. Ματθαίο Σερέτη
Στο Στέλεχος του 9ου Λόχου Διαβιβάσεων και Διαχειριστή Μισθοτροφοδοσίας του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων , Αρχιλοχία (ΔΒ) κ. Ιάκωβο Αβραμίδη
Στα στελέχη των μαγειρείων του Στρατοπέδου Μακεδονομάχων, καθώς επίσης και στους στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στο προαναφερθέν Στρατόπεδο

για την παροχή σε καθημερινή βάση μερίδων συσσιτίου, που ετοιμάζεται στα μαγειρεία του Στρατοπέδου και διανέμεται σε άπορους συμπολίτες μας.

Η ανταπόκριση των στελεχών του Στρατοπέδου υπήρξε άμεση , ανιδιοτελής και ενθουσιώδης, στο αίτημα ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας , αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τον κοινωνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, ενισχύοντας τον υψηλό θεσμικό τους ρόλο σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.

Επίσης, το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του:

Στον Δήμο Κοζάνης
Στον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού ,Πολιτισμού και Νεολαίας Κοζάνης , κ. Ιωαννίδη Γιάννη
Στα στελέχη της επιχείρησης ΠΙΤΕΝΗΣ Α.Ε.

για την προσφορά – μετά το τέλος της εκδήλωσης στην πλατεία της Κοζάνης, την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2017- μαγειρεμένου φαγητού και προϊόντων διατροφής (φρούτων και λαχανικών) , σε άπορες οικογένειες της πόλης μας, αναδεικνύοντας σε τούτη τη χρονική περίοδο της οικονομικής κρίσης, τις αξίες και τα ιδεώδη του ανθρωπισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.