Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών της Κοζάνης

sisitio_1

Το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, τον μήνα Αύγουστο, την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

Το αρτοποιείο του κ. Καραλίγκα Πάσχου για την προσφορά ψωμιού και αρτοπαρασκευασμάτων .
Το ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο» για την παροχή αρτοπαρασκευασμάτων.
Την εταιρία «ALFA – Δημιουργίες Ζύμης» για την προσφορά κατεψυγμένων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση.
Τα οπωροπωλεία Βλιαγκόφτη Ολυμπία και Βλιαγκόφτης Δημήτρης, για τη συνεχή προσφορά μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών και φρούτων
Την Ι.Μ. Αναλήψεως , που μας προσέφερε 2 κουτιά ψάρια , 1 τενεκέ λάδι και 1 τσουβάλι ρύζι.
Το Σύλλογο «Κόζιανη» που μας προσέφερε τρόφιμα μετά από εκδήλωση.
Το Ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ που μας προσέφερε 72 γάλατα.
Το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κλείτου που μας προσέφερε 800 σουβλάκια ωμά που περίσσεψαν μετά από εκδήλωση.
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Πλατάνια» που μας έφερε ψωμί μετά από εκδήλωση.

Σήμερα, οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, δεν απειλούν μόνο τους κατοίκους, μιας και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των ανθρώπων που χρειάζονται σίτιση, αλλά απειλούν και τη βιωσιμότητα των προνοιακών δομών. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους να στηρίξουν τη λειτουργία του συσσιτίου, είτε προσφέροντας τρόφιμα απευθείας στο χώρο του συσσιτίου (κτίριο 40 μάρτυρες, Πλακοπίτη 11), είτε στηρίζοντας τα καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων στην πόλη μας, είτε υιοθετώντας μια εβδομάδα της λειτουργίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συσσίτιο Απόρων Δημοτών του Δήμου Κοζάνης, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης του έργου του, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461042257 (Συσσίτιο), 2461029842 (Κοινωφελής Επιχείρηση).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.