Ευχαριστήριο του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Κοζάνης για το αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Δήμο Μούτση



filoproodos_steki

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια τη Διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για τη συμμετοχή της χορωδίας του στο πρόσφατο  αφιέρωμα για το Μεγάλο Έλληνα Συνθέτη Δήμο Μούτση.

Να ευχαριστήσει θερμά τον μαέστρο της χορωδίας Δημήτρη Θεοδωράκη αλλά και τα παιδιά όλα μαζί και ένα-ένα χωριστά για την προσπάθεια τους, μέσα στο καλοκαίρι, να καταφέρουν τελικά να κοσμήσουν την σκάλα της όμορφης αυλής μας με τη γλυκιά και ζεστή παρουσία τους, πλάι στα γκιούμια και τους βασιλικούς, χαρίζοντας μας ανεπανάληπτες στιγμές μουσικής ανάτασης.

Ευχόμαστε για το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας να συνεχίσει με τον ξεχωριστό, παιδευτικό του ρόλο, να κατευθύνει τα παιδιά που επέλεξαν την μουσική εκπαίδευση σε πετυχημένους προορισμούς για  την ψυχή, την προσωπικότητα και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Και πάλι θερμές ευχαριστίες εκ μέρους όλων όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και καμάρωσαν τα παιδιά, για τα οποία ευχόμαστε, όλα, να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.