Συμμετοχή του Δήμου Κοζάνης στην 25η Διεθνή Έκθεση Καβάλα Expo 2017



8ykiydtkysdjkyrtsjtrst

Ο Δήμος Κοζάνης, προτίθεται να συμμετάσχει σε ένα σύνολο επιλεγμένων εκθέσεων για την δυναμική προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, των τουριστικών αξιοθέατων, τη διαμόρφωση του τοπικού brand name, την ενίσχυση των τοπικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων κλάδων τροφίμων και ποτών, των έργων, των δράσεων του και του στρατηγικού του σχεδιασμού και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Παράλληλα, με τις συμμετοχές αυτές επιχειρείται η ανάδειξη του Δήμου, ως τόπος τουριστικής αναψυχής, αλλά ως επενδυτικός προορισμός.

Η συμμετοχή στις εκθέσεις εσωτερικού διέπεται από διαφορετική στρατηγική για κάθε θεματική έκθεση, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τη ζήτηση της ομάδας στόχου. Η προγραμματισμένη συμμετοχή στην 25η Διεθνή Εκθεση ΚΑΒΑΛΑ EXPO 2017, που θα πραγματοποιηθεί, από 6-11 Οκτωβρίου, παρέχει τη δυνατότητα σε τοπικές επιχειρήσεις μέσω του περιπτέρου του Δήμου, να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οι παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, της Δυτικής Μακεδονίας, μπορούν να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για την βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας προβάλλοντας τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τη γαστρονομία καθώς και τα αγροτικά-τοπικά προϊόντα.

H περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τα τελευταία χρόνια με την πλήρη λειτουργία της Εγνατίας οδού, έχει «έρθει κοντά μας» και μπορεί να αποτελέσει μια δυνητική αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.

Η έκθεση αυτή της Καβάλας , φιλοδοξεί να αναδείξει τις δραστηριότητες και τις παραγωγικές δυνάμεις της ευρύτερης περιοχής σε ένα κοινό που δραστηριοποιείται στις Νοτιοανατολικές χώρες της Βαλκανικής.

Προκειμένου να δημιουργηθούν ευκαιρίες προβολής των τοπικών προϊόντων πέρα από τα όρια της τοπικής αγοράς καλούνται οι τοπικές παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων-ποτών, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ώστε να συμμετάσχουν από κοινού στην εν λόγω Έκθεση.

Πληροφορίες :
Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης
Δήμου Κοζάνης
Παύλου Χαρίση 6
τηλ. 2461355103,
e-mail : bilionis@kozanh.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.