Αθλητική Ένωση Ποντίων: Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα από την Κ20 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης



7777uytfkiydtturjstrjstrdsyj

Μία πολύ καλή εμφάνιση έκανε χθες Τετάρτη η ομάδα της ΑΕΠ απέναντι στην Κ20 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκη.

Η Αθλητική Ένωση Ποντίων φιλοξένησε στο ΔΑΚ Κοζάνης τον ΠΑΟΚ (Κ20), χάνοντας με σκορ 2-1, αφήνοντας όμως υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Pablo Garcia παρευρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους.

Ο κύριος Γιάννης Σαμαράς χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίχτες που είχε στην διάθεση του, κάνοντας πολλές δοκιμές. Ο προπονητής της Α.Ε.Π. έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του σε αυτό το σημαντικό φιλικό παιχνίδι.

Περισσότεροι από 400 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση, με την Α.Ε. Ποντίων να τους ευχαριστεί για την στήριξη που έδωσαν στην ομάδα αλλά και για την κόσμια συμπεριφορά τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι νέοι του ΠΑΟΚ άνοιξαν στο σκορ στο 15ο λεπτό με τον Βρακά, ενώ η ομάδα μας (Α.Ε. Ποντίων) ισοφάρισε στο 40ο λεπτό, με το Μετικάνο.

Το τελικό 2-1 για την Κ20 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έκανε ο Γαϊτανίδης στο 54ο λεπτό. Η Αθλητική Ένωση Ποντίων θα μπορούσε να φύγει και με την ισοπαλία, όταν το γυριστό σουτ από τον Κεΐσογλου, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Α.Ε.Π. βγήκε πιο δυνατή από αυτό τον φιλικό αγώνα και πλέον θα συνεχίσει την προετοιμασίας της μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ:
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Σαμαράς): Κοτταρίδης, Δημητριάδης, Λιάμης, Μπατμάς, Χατζηκωνσταντίνου, Ζαγκουντίνος, Ντούκα, Ακριτίδης, Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος, Μετικάνος
Πέρασαν ως αλλαγή: Βίδρας, Ίττης, Παπαγαθονίκου, Μαυροδήμος, Σβίρος, Κεΐσογλου, Σαββούδης, Σέχι, Ζερβανταρίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεωργιάδης | ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλιάκας – Γάτσου

Αθλητική Ένωση Ποντίων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.