Ανάρτηση μελέτης τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Σιάτιστας

siatistaplateia1

Έχοντας υπόψη : :

Το με Α.Π. οικ. 12906/23-8-17 έγγραφο του Δήμου Βοϊου

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να λάβουν γνώση της Ανάρτησης της μελέτης τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Σιάτιστας του Δήμου Βοϊου που θα αναρτηθεί δέκα (10) ημέρες μετά την δεκαήμερη δημοσίευση και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Βοίου και να προσέλθουν να υποβάλουν σε προθεσμία τριάντα (30) εργάσιμων ημερών, μετά το πέρας της δημοσίευσης , τυχόν ενστάσεις.

Ανάρτηση κτηματογραφικού διαγράμματος και πίνακα μεμονωμένης πράξης εφαρμογής για τη σύνταξη Μεμονωμένης Πράξης Εφαρμογής (Μ.Π.Ε.) στη Σιάτιστα και στα Ο.Τ. 99, 101 & 102 στην περιοχή 3ου Δημοτικού Σχολείου- περιφερειακού δρόμου Σιάτιστας.

Έχοντας υπόψη τα σχετικά :

1).
-Την αριθ. 32/2016 Απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας.
-Την αριθ. 42/2016 Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βοϊου
-Την αριθ. 302/2016 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοϊου για τη σύνταξη ΜΠΕ στα Ο.Τ. 99,101 και 102 της επέκτασης του σχεδίου στην περιοχή 3ου Δημοτικού Σχολείου- περιφερειακού δρόμου Σιάτιστας.
2). Την υπ’ αριθμό 121288/1832/26-7-17 Απόφαση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για έγκριση σύνταξης Μεμονωμένης Πράξης Εφαρμογής (ΜΠΕ) στα Ο.Τ. . 99, 101 & 102 στην περιοχή 3ου Δημοτικού Σχολείου- περιφερειακού δρόμου Σιάτιστας.
3).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες να λάβουν γνώση του εν λόγω διαγράμματος της Μεμονωμένης Πράξης Εφαρμογής (Μ.Π.Ε.) και του πίνακα της μεμονωμένης πράξης εφαρμογής (Μ.Π.Ε.) που θα αναρτηθούν δέκα (10) ημέρες μετά την δεκαήμερη δημοσίευση και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στην Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Βοίου και να προσέλθουν να υποβάλουν σε προθεσμία δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών, μετά το πέρας της δημοσίευσης , δηλώσεις ιδιοκτησίας και τυχόν ενστάσεις

Εσωτερική Διανομή

Τ.Π. + Χρονολογικό Αρχείο

Ο Προϊστάμενος Υ.ΔΟΜ.
Δήμου Βοϊου

Νανόπουλος Γιώργος
Πολ/κός Μηχ/κός με α΄ βαθμό

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.