Super Cup Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Υπέρ-πρωταθλήτρια στέφθηκε η Αθλητική Ένωση Ποντίων



werthjuwerujetryujteyyt

Το Super Cup της Ε.Π.Σ. Κοζάνης για το 2017 κατέκτησε η Αθλητική Ένωση Ποντίων, κερδίζοντας στο μεγάλο Τελικό την ομάδα της Κοζάνης με τελικό σκορ 1-0.

Το μοναδικό γκολ του Τελικού πέτυχε ο Λιάμης στο 95ο λεπτό του παιχνιδιού.

Η ΑΕΠ αγωνίσθηκε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, αφού βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Παρ’ όλα αυτά η ομάδα της ΑΕΠ βρήκε τον τρόπο να κατακτήσει ακόμα ένα τίτλο, μετά από αυτό του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η ομάδα της Κοζάνης έκανε περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά η Α.Ε.Π. ήταν αυτή που είχε την ουσία. Το γκολ σημειώθηκε στο 95ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ κόρνερ, με τον Δημητριάδη να στέλνει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας και τον Λιάμη να σπρώχνει την μπάλα εντός της εστίας κάνοντας το 1-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τον Σύλλογο της ΑΕΠ να κατακτά το Σούπερ Καπ της Ε.Π.Σ. Κοζάνης για την περίοδο 2016-2017.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ (Σαμαράς): Κωφίδης, Ντούκα, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Πασχαλίδης, Λιάμης, Μετικάνος, Ακριτίδης(19’ Κεϊσίδης), Παπαγαθονίκου(69’ Μπατμάς), Σαββούδης(76’ Ζαγκουντίνος), Κεΐσογλου(60’ Χατζηκωνσταντίνου)

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Κοκκινίδης, Παπαδόπουλος, Φωλίνας, Αντωνιάδης, Πουλατσόγλου, Τσικόπουλος(94’ Μαλούτας), Νάνος(71’ Τρομπούκης), Κοτταρίδης, Πουτογλίδης, Τραυλός, Δούμας(71’ Καζαντσίδης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσώνας| ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργιάδης, Τζιουβάρας | ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Σουλίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.