Η Κοζάνη χαρίζει ζωή – 11η πιθανή συμβατή δότης φοιτήτρια από το Βελβεντό!



luhgferujehyrujygtefrreΌταν ψάχναμε όνομα για τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης σίγουρα δεν φανταζόμασταν ότι η «Γέφυρα Ζωής» θα γινόταν μια πραγματική γέφυρα που θα έδινε ελπίδα και ζωή σε κάποιους συνανθρώπους μας!

Με την πάροδο των χρόνων και τη συνεχή επαγρύπνηση μας στις ιατρικές εξελίξεις και τους τρόπους που όλοι εμείς, οι εθελοντές, μπορούμε να βοηθήσουμε, ασχοληθήκαμε και με το Ομφαλοπλακουντιακό Αίμα και στη συνέχεια με τον Μυελό των Οστών, σε συνεργασία με το Γ.Ν.Θ. “Γ. Παπανικολάου” και το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή αντίστοιχα.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, οι συντοπίτες μας ενημερώθηκαν, έλυσαν τις όποιες απορίες και ανασφάλειες είχαν και μαζί πετύχαμε σπουδαία πράγματα!

Χαρά, ενθουσιασμός και ικανοποίηση είναι τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε ότι βρέθηκε 11ος πιθανός συμβατός δότης από τον σύλλογο μας! Αυτή η χαρά ανήκει σε όλα τα μέλη της Γέφυρας Ζωής και στον κάθε Κοζανίτη που υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή!

“Ξαφνιάστηκα με το τηλεφώνημα! Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που μπορώ να βοηθήσω κάποιον άνθρωπο!” τα λόγια της Βάγιας, φοιτήτριας από το Βελβενδό, λίγα 24ωρα αφότου ενημερώθηκε πως είναι πιθανά συμβατή!

Μαζί… για να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν!

Ο Πρόεδρος                                                      Η Αν. Γεν. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                              Τσαουσίδου Κάκη

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η Κοζάνη χαρίζει ζωή – 11η πιθανή συμβατή δότης φοιτήτρια από το Βελβεντό!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.