Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του πρωτοπόρου καρδιοχειρουργού Χρήστου Λόλα και της συζύγου τουsillipitirio_banner

Τη μεγάλη απώλεια του καρδιοχειρουργού Χρήστου Λόλα και της συζύγου του Κλώντια μετράει η Δυτική Μακεδονία, η χώρα και η επιστημονική κοινότητα.

Ο Χρήστος Λόλας υπηρέτησε τη δημόσια υγεία, δίνοντας στο εθνικό σύστημα υγείας την πρωτοπορία που του αξίζει, εγκαινιάζοντας το πρώτο πρόγραμμα καρδιακών μεταμοσχεύσεων στη χώρα. Υπήρξε ένας εξαιρετικός επιστήμονας, πανεπιστημιακός δάσκαλος, μα πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Δίπλα του, σταθερό στήριγμα, η σύζυγός του Κλώντια, συνοδοιπόρος μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στο γιό και στους οικείους τους.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑ ΖΑΜΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΛΑΤΣΙΩΤΗ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του διακεκριμένου Βλατσιώτη Καρδιοχειρουργού Χρήστου Λόλα και της συζύγου του , που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της 20ης Αυγούστου.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας εξαίρετος επιστήμονας εφαρμόζοντας πρώτος το πρόγραμμα των καρδιακών μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα, ενώ ανέπτυξε σημαντική συγγραφική δράση
δημοσιεύοντας πληθώρα επιστημονικών άρθρων στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Η απώλεια είναι μεγάλη για τον κόσμο της Ιατρικής , καθώς είχε πολλά ακόμα να προσφέρει .

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους .

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.