Σφραγίζεται οριστικά η βρύση των Αγίων Αναργύρων από τον Δήμο ΚοζάνηςxxdrftyuidfuyiuygDSC_0019

Έπειτα από τη νέα ανάλυση του νερού που προέκυψε στη βρύση των Αγίων Αναργύρων στις 7 Αυγούστου 2017, το νερό κρίθηκε ακατάλληλο για πόση με την ένδειξη “δεν ικανοποιούν υγειονομική διάταξη”, όπως φαίνεται στο σχετικό έγγραφο της ΔΕΑΥ Κοζάνης (κλικ εδώ για το ρεπορτάζ).

Από την επικοινωνία του KOZANILIFE.GR με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, ο ίδιος δήλωσε:

«Η βρύση των Αγίων Αναργύρων θα σφραγιστεί οριστικά μέσα στο επόμενο διάστημα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης. Δεν είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε εάν είναι επικίνδυνο το νερό. Με βάση τη νομοθεσία, είναι εκτός των επιτρεπόμενων ορίων και είμαστε υποχρεωμένοι να την σφραγίσουμε».

Κλείνοντας ο κ. Ιωαννίδης όσο αφορά τις αισθητικές παρεμβάσεις που έγιναν στον εξωτερικό χώρο του ναού των Αγίων Αναργύρων, τόνισε:

«Πιστεύω ότι έγιναν κάτω από καλοπροαίρετη σκέψη, ενώ το θέμα του νερού είναι το μείζον ζήτημα, που σε κάθε περίπτωση την αποκλειστική ευθύνη έχει ο Δήμος Κοζάνης και όχι η εκκλησία».

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Σφραγίζεται οριστικά η βρύση των Αγίων Αναργύρων από τον Δήμο Κοζάνης

  1. Και γιατί δεν γράφουν ότι δεν είναι πόσιμο και ο καθένας να εχει την ευθύνη. Νερό χρειάζεται και για πότισμα και σφουγκάρισμα
    όπως και για μπάνιο όταν έχουμε διακοπή στο δίκτυο α

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.