Βίντεο: Μεγάλο γλέντι για τα 30 χρόνια του Συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης

uoyopuyfouytditdiydtiydydu7i

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επετειακή εκδήλωση του Συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου 2017 στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Μεταξά, με την παραδοσιακή ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του κόσμου από την πρόεδρο του συλλόγου Ευαγγελία Λαβαντσιώτου, που συνέχισε με το ιστορικό της ίδρυσης του συλλόγου κάνοντας ονομαστικές αναφορές στην ομάδα ίδρυσης και το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όπου τον πρωτεύοντα ρόλο είχε ο δάσκαλος Παναγιώτης Μπασιάς, πρόεδρος του συλλόγου Μεταξιωτών -από τότε- για 18 χρόνια και επιτελικό μέλος του Δ.Σ. για τα υπόλοιπα της 30ετίας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου που τον έχουν καταστήσει έναν από τους πλέον δραστήριους της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης και τους στόχους για το επόμενο διάστημα, κάνοντας έκκληση στους νέους του Μεταξά να πλαισιώσουν το σύλλογο.

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των χορευτικών ομάδων, πρώτα της φιλοξενούμενης του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού και μετά του Συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης που καταχειροκροτήθηκαν, και η βραδιά συνεχίστηκε σε ένα ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι τα χαράματα.

Την εξαιρετική ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα πλαισίωναν, στο βιολί ο Ζήσης Κασιάρας και στο τραγούδι οι, Δημήτρης Καρακώστας και Παναγιώτης Τουρνάς.

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.