Εξαιρετικά επιτυχημένο το 4ο Πολυρραχιώτικο – Ραχοβίτικο Αντάμωμα 2017 – Δείτε το βίντεοiiirtdi6rsiu6rtsutrsutrst

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το 4ο Πολυρραχιώτικο (Ραχοβίτικο) Αντάμωμα, που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου 2017 στην πλατεία του χωριού από τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυρράχου.

Στην έναρξη της βραδιάς, προηγήθηκε το καλωσόρισμα του κόσμου, που είχε γεμίσει τον όμορφο χώρο της πλατείας, από τον πρόεδρο του δραστήριου συλλόγου Νίκο Παπαδημόπουλο, και ακολούθησαν, η βράβευση των αδελφών Δημήτρη και Παναγιώτη Δημόπουλου, με ρίζες από το Πολύρραχο, για την προσφορά τους στη κλασική και σύγχρονη μουσική και η βράβευση των νέων από το Πολύρραχο που είχαν πετύχει στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ & ΤΕΙ το 2016.

Η συνέχεια ήταν αφιερωμένη στο γλέντι και στο χορό, που κράτησε μέχρι περασμένες μεταμεσονύκτιες ώρες, με τους ήχους της καλής δημοτικής ορχήστρας του Σάκη Τζίτσα (στο τραγούδι η Βούλα Παπατσιμούλη και ο Στέλιος Παππάς) και την προσθήκη λαϊκής πενιάς (έκτακτη συμμετοχή τοπικού καλλιτέχνη με μπουζούκι).

Δείτε το βίντεο από το mikrovalto.gr:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.