Βυτιοφόρο που μετέφερε ζωικά λίπη τυλίχτηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό μεταξύ Βέροιας και Κοζάνης – Δείτε το βίντεο

main_1502494375_318027

Στις φλόγες τυλίχτηκε βυτιοφόρο στην Εγνατία οδό και χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστική η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί στο φορτίο.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Παρασκευής, στην Εγνατία οδό, στις ανηφόρες πριν τα διόδια Πολυμύλου, ανάμεσα στις σήραγγες 5 και 6.

Βυτιοφόρο φορτηγό το οποίο ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Άρτα, το οποίο μετέφερε ζωικά λίπη, τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε κίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά σε κάποιο σημείο του τράκτορα και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα το κουβούκλιο να καεί ολοσχερώς.

Η ιδιαίτερα έντασης φωτιά “έγλυψε” κυριολεκτικά το γεμάτο με ζωικά λίπη, βυτίο, αλλά χωρίς να επεκταθεί περισσότερο χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής που κατέφτασε στο σημείο.

Δυνάμεις πυροσβεστών με επικεφαλής τον διοικητής της ΠΥ Βέροιας, επιπυραγό, κ. Κουβακά, έθεσε υπό μερικό αρχικά και στη συνέχεια υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά μέχρι την κατάσβεση της.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αρχικά – για λόγους ασφαλείας – διακόπηκε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στη συνέχεια δόθηκε σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ παρέμεινε κλειστό το ρεύμα προς Κοζάνη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Δυτική Μακεδονία γινόταν μέσω Καστανιάς.

Από το verianet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.