Για ποιο λόγο να βάλει κανείς φίλτρο νερού στη βρύση του – Τι λένε οι ειδικοί στην Κοζάνηwater356j5j67jk6jk4k4

Τα φίλτρα νερού αποτελούν μία ανάγκη στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Η επίθεση που δέχεται καθημερινά ο οργανισμός μας από χιλιάδες επιβλαβείς ουσίες τον επιβαρύνουν. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται 70% από νερό. Το πόσιμο νερό σήμερα γνωρίσουμε ότι χλωριώνεται με σκοπό την αποφυγή ασθενειών. Το χλώριο καθώς και τα βαρέα μέταλλα που βρίσκονται στο νερό, περνούν στον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να δημιουργούν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας και αυτό ισχυροποιεί την ανάγκη μας σήμερα για καθαρό νερό.

Οι ειδικοί από την εταιρεία Water Service στην Κοζάνη, μας εξηγούν για ποιο λόγο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε φίλτρα νερού και με ποιο κριτήριο τα επιλέγουμε.

«Το φίλτρο νερού που θα επιλέξουμε θα πρέπει κατά βάση να τηρεί τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και να φέρει πιστοποίηση, να μην είναι ανώνυμο. Το βασικότερο στοιχείο του φίλτρου που είναι ο άνθρακας είναι πολύ βασικό να ξέρει ο καταναλωτής από τι αποτελείται και αν έχει υποστεί τον απαραίτητο έλεγχο.

Με ένα πιστοποιημένο φίλτρο νερού έχεις καλύτερη ποιότητα νερού και το βασικότερο είναι ότι ο καταναλωτής προσλαμβάνει φρέσκο νερό. Το κριτήριο με το οποίο συστήνουμε τα φίλτρα νερού στον καταναλωτή, είναι η ποιότητα τους.

Έχουμε επιλέξει 3 κορυφαία φίλτρα νερού, τα οποία φέρουν πιστοποίηση και είναι αξιόπιστα και αναγνωρισμένα, από κει και πέρα η τιμή διαφοροποιείται από πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα, εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούνται, η τιμή θα μπορούσε να διαφοροποιείται για λόγους brand name, για λόγους κατοχύρωσης πατέντας κλπ. Συνήθως τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού δεν αποκλίνουν πολύ στην τιμή. Το βασικότερο όπως αναφέραμε είναι η πιστοποίηση και η πυκνότητα που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ποιότητα του φίλτρου.

Τα φίλτρα μας προστατεύουν από επιβλαβή στοιχεία που παρασύρει το νερό στην πορεία του και μεταφέρονται στον οργανισμό μας. Αυτό ακριβώς κάνει το φίλτρο νερού, συγκρατεί τα επιβλαβή στοιχεία και μας δίνει απόλυτα καθαρό νερό.

Η διάρκεια ζωής τους ποικίλει από φίλτρο σε φίλτρο, συνήθως διαρκούν 6-12 μήνες, αυτό έχει να κάνει και με τη χρήση. Αν ένα φίλτρο καταναλώσει για παράδειγμα πολύ περισσότερα λίτρα από τις προδιαγραφές του, παύει να λειτουργεί στο 100% της απόδοσής του και σταδιακά παύει να λειτουργεί εντελώς. Μόνο η μεγάλη κατάχρηση του φίλτρου νερού θα μπορούσε να το εξαντλήσει στο έπακρο. Παραδείγματος χάρη, αν έχει χρονική διάρκεια ένα έτος και ο καταναλωτής το εξαντλήσει στα 2 έτη».

Η λύση για την κατακράτηση του χλωρίου σε ποσοστό ακόμα και 97%, αλλά και η κατακράτηση των βαρέων μετάλλων, είναι τα φίλτρα νερού, τα οποία μπορούν να κατακρατούν τις επιβλαβείς ουσίες και να μας παρέχουν μόνο τα ωφέλιμα στοιχεία τους.

Ένα καλό φίλτρο από άνθρακα πρέπει να αφήνει να περνά το 97% των ωφέλιμων συστατικών (ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο), ενώ τα βλαβερά να τα μειώνει αντίστοιχα σε ποσοστό πάνω από 97%.

Στο κατάστημα Water Service στην Κοζάνη που βρίσκεται στην οδό Γκέρτσου 36, μπορεί κάποιος να βρει μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων φίλτρων νερού για όλες τις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής του.

waterservice300_png-min

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Για ποιο λόγο να βάλει κανείς φίλτρο νερού στη βρύση του – Τι λένε οι ειδικοί στην Κοζάνη

  1. Βάνα Νικολίνταη

    - Edit

    Απαντήστε

    Εδώ και κάποια χρόνια εξυπηρετούμαστε άψογα από την Water Service. Καταπληκτική επιχείρηση που προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες! Σοβαροί επαγγελματίες που ανταποκρίνονται άμεσα! Το σημαντικότερο όλων, πίνουμε πεντακάθαρο νερό!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.