Συνάντηση στην Κοζάνη για το Μελισσοκομικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίαςzzkukutfdyktdyktdydyuu

Την Δευτέρα 07-08-17 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Π.Ε. Κοζάνης μεταξύ του Βουλευτή Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη, του Αντιπεριφερειάρχη Πλακεντά Παναγιώτη, του Προέδρου του Μελισσοκομικού Συλλόγου Μεντεσίδη Αιμίλιου, καθώς και των μελών του Μελισσοκομικού Συλλόγου Κοζάνης Καλαϊτζίδη Λεόντιου, Γαβριηλίδη Γεώργιου και Μήγγου Παντελή.

Συζητήθηκε το θέμα της λειτουργίας και της στελέχωσης του μελισσοκομικού Κέντρου, που επιτέλους εγκαθίσταται στην φυσική του έδρα, την Κοζάνη. Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα, με διάθεση συνεννόησης ,συνεργασίας και προσφοράς.

Ο βουλευτής Μίμης Δημητριάδης δήλωσε:
«Οι πρωτοβουλίες του Υπουργείου αλλά και της Περιφέρειας επιτέλους ευοδώθηκαν και από την 1η Αυγούστου η Δυτ. Μακεδονία έχει το δικό της κέντρο στη φυσική του έδρα.
Είναι ένα γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να υποβοηθήσουμε και να ενισχύσουμε τους μελισσοκόμους της περιοχής μας, αλλά και την προοπτική παραγωγικής συγκρότησης του κλάδου και της προώθησης των προϊόντων της Μελισσοκομίας.
Ο κλάδος της μελισσοκομίας είναι εξαιρετικής αποδοτικότητας και ανερχόμενος στην περιοχή μας.
Έχουμε το σχέδιο και την πολιτική βούληση, μαζί με την περιφερειακή αρχή, να οργανώσουμε και να αναδείξουμε αυτόν τον σημαντικό παραγωγικό κλάδο.
Το κέντρο είναι ένα σημαντικό εργαλείο και αποτελεί τον πρώτο σταθμό σε αυτήν την προσπάθεια που συνεχίζεται».

ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.