Το 39ο River Party τα είχε όλα και πάνω από όλα ένα υπέροχο κοινό!



kytdkytdkytdydkyskysjtrsjtstr

39ο RIVER PARTY

Όλα ήταν υπέροχα!

…Και αυτό το καλοκαίρι χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα επισκέφθηκαν το Νεστόριο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο River Party και να περάσουν ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική, κέφι, χορό, παιχνίδια και εμπειρίες που πρέπει να έχεις ζήσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου!

Η ηρεμία της φύση προσέφερε σε όλους μια πρόσκαιρη διαφυγή από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, το άγχος και τον θόρυβο της πόλης!

To πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, η – επί της ουσίας – επένδυση στις υποδομές, οι περισσότερες διέξοδοι ψυχαγωγίας έδωσαν τη δυνατότητα στους διοργανωτές να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για φτηνές και ξέγνοιαστες διακοπές σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς!

Ξεχωριστή θέση είχε και θα έχει η μουσική!

Καλλιτέχνες με τεράστια πορεία, νέοι με όνειρα και φιλοδοξίες έγιναν ένα με τον κόσμο τραγουδώντας κάθε βράδυ με μία φωνή στα 4 stages του River.

Nατάσσα Μποφίλιου, Β.Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Τζίμης Πανούσης, Μπάμπης Στόκας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ιmam Baildi, Planet of Zeus, 1000 MODS, ΧΑΧΑKES, Mαρίζα Ρίζου, IRATUS, AΝΤΙΠΟΙΝΑ & SOCIAL WASTE, TΖΑΜΑΛ, Βασίλης Καρράς, Melisses, Δήμος Αναστασιάδης, Μαρίνα Σάττι, Angelika Dusk, Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιώργος Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σαμόλης, Βίκυ Καρατζόγλου, Mikeus & Maliatsis & Katsarini
και άλλοι καλλιτέχνες τίμησαν το μεγαλύτερο και μακροβιότερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ.

Τεράστια επιτυχία είχαν και τα party με επώνυμους Djs, όπως oι Triantafillou, Echonomist, Pitsi και άλλοι.
O μοναδικός Μιχάλης Τσαουσόπουλος παρέσυρε τον κόσμο σε ένα ξέφρενο party μέχρι να χαράξει το πρώτο φως της επόμενης ημέρας!

Για μία ακόμα χρονιά, η AMSTEL κινήθηκε δυναμικά στο ρυθμό του River παρέα με τον ΧΥΜΑΝ και το κορίτσι του.

Ο Θανάσης Πασσάς με την αστείρευτη ενέργειά και το μοναδικό του στυλ έβαλε τη δική του προσωπική σφραγίδα στο φεστιβάλ συμμετέχοντας ενεργά σε όσα διαδραματίζονταν και σχολιάζοντας στα κοινωνικά δίκτυα !

Το River party τα είχε όλα και πάνω από όλα ένα υπέροχο κοινό!

Και επειδή #nopartylikeriverparty …

οργανώστε τις σκηνές σας, την καλή σας διάθεση και ετοιμαστείτε για το 40ο !!!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.