Σε απόγνωση κάτοικοι του Τρανοβάλτου από λακκούβες που χρονίζουν στο δρόμο τους – Δείτε φωτογραφίες

1dgthjdstyjtsyjtyyg

Τεράστιες λακκούβες σε κεντρικό δρόμο του Τρανοβάλτου που χρονίζουν! Οι άνθρωποι που ζουν εκεί βρίσκονται σε απόγνωση. Έχουν απευθύνει και εγγράφως (ως συν.) το αίτημά τους για αποκατάσταση στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού από 12.10.2016, χωρίς βέβαια μέχρι τώρα να γίνει καμιά παρέμβαση επίλυσης, αλλά και χωρίς καν να υπάρξει μια απάντηση στο αίτημα από την υπηρεσία, ως όφειλε, αφού «σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν2690/1999 ΚΔΔ, οι δημόσιες υπηρεσίες, ΟΤΑ, ΝΠΔΔ, οφείλουν να απαντούν εντός 50 ημερών». Έχουν εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαβημάτων και οχλήσεων προς κάθε αρμόδιο του Δήμου και δεν γίνεται τίποτε!

2dghjgdhjghjghj

Αναφερόμαστε στο δρόμο του Τρανοβάλτου, από το τέλος της νησίδας νότια της πλατείας του χωριού και δυτικά προς το σούπερ μάρκετ του «Δεληβάνη», μέχρι τη στροφή προς το φούρνο. Η κατάσταση του δρόμου είναι -σύμφωνα με τις καταγγελίες- απαράδεκτη, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων ή ακόμη και των πεζών.

Επίσης στη στροφή προς το φούρνο, υπάρχει διαρροή νερού από το φρεάτιο, για περισσότερο από ένα χρόνο, που δημιουργεί εστία ρύπανσης, μόλυνσης και αισθητικής υποβάθμισης του χώρου.

3srarstharthrsthrtf

Ακούει κανείς αρμόδιος ή εποπτεύουσα αρχή να βοηθήσει;

ΥΓ. Φυσικά και άλλοι δρόμοι του Τρανοβάλτου παρουσιάζουν ανάλογα προβλήματα.

Από το mikrovalto.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε απόγνωση κάτοικοι του Τρανοβάλτου από λακκούβες που χρονίζουν στο δρόμο τους – Δείτε φωτογραφίες

  1. Πολύ επίθεση ρε Μικρόβαλτο στον γιατρό… Λίγο πιο με το γάντι…

    «Ακούει κανείς αρμόδιος ή εποπτεύουσα αρχή να βοηθήσει;»

    Ήρεμα…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.