Ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για τις υψηλές θερμοκρασίες των επόμενων ημερώνiliofaneia-2

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες ότι από τo Σάββατο 5 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 9 Αυγούστου θα σημειωθούν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως κατά την διάρκεια της ημέρας , οι οποίες είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών(ηλικιωμένους, παιδιά και ανθρώπους με χρόνια προβλήματα υγείας).

-Για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από το ακραίο αυτό καιρικό φαινόμενο, είναι απαραίτητο οι πολίτες να εφαρμόζουν τους βασικούς κανόνες, οι οποίοι ισχύουν στις περιπτώσεις αυτές, αποφεύγοντας την έκθεσή τους στο εξωτερικό περιβάλλον, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, καταναλώνοντας πολλά υγρά και να βρίσκονται σε δροσερούς κλειστούς ή ανοικτούς χώρους καθώς και σε χώρους που διαθέτουν κλιματισμό.

Για τους πολίτες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα, ο Δήμος Κοζάνης θέτει στη διάθεση τους χώρους Δημοτικών κτιρίων που διαθέτουν κλιματισμό (στις ώρες λειτουργίας τους ) για την φιλοξενία τους σε αυτούς, ως εξής:

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: αίθουσα 1ου ΚΑΠΗ (οδός Γρανικού) αίθουσα 2ου ΚΑΠΗ (οδός Σμύρνης) αίθουσα 3ου ΚΑΠΗ(περιοχή Αγίου Αθανασίου) ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ οι πολίτες θα φιλοξενηθούν στα δημοτικά κτίρια που διαθέτουν κλιματιζόμενους χώρους με μέριμνα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.