Άκρως επιτυχημένο «Το Δάσος Αλλιώς» για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο Εμπόριο Εορδαίας



20414087_1665992250099214_4513419675026888823_o

Έξι χρόνια «Το Δάσος Αλλιώς»

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία το μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ «Το Δάσος Αλλιώς» στο Εμπόριο Πτολεμαΐδας.

Έξι χρόνια ατελείωτης προετοιμασίας, άγχους, πίεσης δυσκολιών… Έξι χρόνια γεμάτα φύση, μουσική, παράδοση, αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικές παραστάσεις… Έξι χρόνια με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου… Έξι χρόνια επιτυχίας…

Μια ομάδα νέων, η Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου, που στηρίζεται αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις και αφιερώνει την καθημερινότητά της σε αυτή τη διοργάνωση, έχει καταφέρει μέσα σε έξι μόλις χρόνια να δημιουργήσει το μεγαλύτερο φεστιβάλ του νομού με επισκέπτες από όλη τη χώρα… Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα, διαφορετικό από τα πρότυπα της περιοχής…

Ωστόσο, για μια τέτοια διοργάνωση δεν θα έφτανε μόνο η δική μας συμμετοχή…

Για αυτό λοιπόν, ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που βρεθήκατε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον χώρο μας και στηρίξατε την προσπάθειά μας!

Ευχαριστούμε την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, το τμήμα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που κάλυψαν την διοργάνωσή μας παρέχοντάς μας τις υπηρεσίες τους!

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν, καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας και φιλοξενίας! Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν κοντά μας και βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ μας!

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου και υποσχόμαστε ένα «Δάσος Αλλιώς #7» αξεπέραστο…

Εθελοντική Ομάδα Νέων Εμπορίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.