Σπουδαία δωρεά βιοϊατρικού εξοπλισμού 20.000 ευρώ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Εορδαίας



luyvtcuyxrtyxjztrzhtrejtrxrkrctkuytryuzxr

Το χρόνιο αίτημα της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας σχετικά με την προμήθεια γυναικολογικού κρεβατιού, που θα εγκατασταθεί στο προγραμματισμένο τμήμα των κολποσκοπήσεων, υλοποίησαν, μέσω της προσφοράς Bιoιατρικού εξοπλισμού, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Εορδαίας.

Χθες το απόγευμα παρέδωσαν τέσσερα σύγχρονα μηχανήματα στην Παιδιατρική κλινική- 1 καρδιογράφος με αυτόματη διάγνωση, 1 μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών, παιδιατρικό και νεογνικό, 1 οξύμετρο, 1 χολερυθρινόμετρο, 1 ειδική συσκευασία φωτοθεραπείας- και δύο στην Μαιευτική κλινική- 1 διαθερμία, 1 κλίνη βαρέως τύπου- ενώ άλλα δύο μηχανήματα θα παραληφθούν μέχρι τις 15 Αυγούστου, αναβαθμίζοντας το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς.

Η δαπάνη, προήλθε από τα έσοδα – 20.575 χιλιάδες Ευρώ- του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των βετεράνων της Εορδαίας και βετεράνων από ομάδες της Θεσσαλονίκης, και ενίσχυσαν από το υστέρημα τους οι κάτοικοι της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής, χορηγοί, ο εμπορικός κόσμος, ενώ, στήριξη παρείχαν και οι φορείς της Αυτοδιοίκησης.

Την σπουδαία αυτή προσφορά αλληλεγγύης εξήραν οι διευθυντές των προαναφερόμενων κλινικών και ο Διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων της Π.Ε Κοζάνης Γιώργος Χιωτίδης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σπουδαία δωρεά βιοϊατρικού εξοπλισμού 20.000 ευρώ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Εορδαίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.