Νέο διοικητικό συμβούλιο για το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων Κοζάνηςdei_monada_2017Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων Κοζάνης
Το σωματείο μας εκπρόσωποι όλους τους εργαζόμενους στο έκτακτο προσωπικό της ΔΕΗ (οκτάμηνα,δίμηνα,και εργαζόμενους στους εργολάβους της δεη)

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους κάτωθι:
1)ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)
2)ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΖΩΗΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ )
3)ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΡΤΟΥΛΙΔΟΥ (ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
4)ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΟΥΙΛΙΔΗΣ (ΑΝ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
5)ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΑΝΙΔΗΣ (ΤΑΜΕΙΑΣ)
6)ΒΑΣΕΙΛΙΟΣ ΚΟΤΣΑΡΗΣ (ΑΝ.ΤΑΜΕΙΑΣ)
7)ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΙΑΝΙΔΗΣ (ΥΠ.ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ)

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΕΙΤΡΟΠΗ
1)ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
2)ΡΕΝΤΟΥΜΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
3)ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δήλωση του προέδρου Νικολάου Καζαντσιδη

Η επανάσταση του αυτονόητου….
Η εποχή που διανύουμε απαιτεί όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από διχαστικές συμπεριφορές, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας,Απαιτεί επιμονή και πίστη στις δυνατότητές μας. Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και εύκολες λύσεις. Αυτό που απαιτείται είναι επιμονή στην προσπάθεια και στην απερίσπαστη εφαρμογή αξιόπιστης και χρηστής διοίκησης,Εμείς αποφασίζουμε εάν θέλουμε να αυτο-παγιδευτούμε και να καταδικάσουμε κάθε προσπάθεια των εργαζομενων , υποκύπτοντας ως κοινωνία στον ανέξοδο λαϊκισμό ή προχωρώντας στην πλέον ζωτική δράση που μπορεί να αναπτύξει η κοινωνία: Να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου.Ολοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.