Ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους η παράσταση «Σέρλοκ Χολμς» στην Κοζάνη



ftrgdsstrfjstfrgjtweyjtejteΗ παράσταση «Σέρλοκ Χολμς, Ένα μυστήριο με νόημα» που ήταν προγραμματισμένη να δοθεί απόψε Σάββατο 22 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στο πλαίσιο των 35ων Λασσανείων, ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους, όπως έγινε γνωστό από την παραγωγό εταιρεία.

Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια θα γίνει επιστροφή χρημάτων από το βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης σήμερα αλλά και την ερχόμενη εβδομάδα (τηλέφωνο βιβλιοπωλείου 2461036028).

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ματαιώνεται για τεχνικούς λόγους η παράσταση «Σέρλοκ Χολμς» στην Κοζάνη

  1. Γειά σας κι από μένα, έναν Κοζανίτη θεατρόφιλο! Δεν ξέρω Πώς να επικοινωνήσω με τους Υπεύθυνους του “Σερλοκ Χολμς” που Ματαιώθηκε, γι’αυτό κι απευθύνομαι σε Σας, για να μάθω Αν θα ξαναπαίξουν… κ για να τους Παρακαλέσω μες από σας να επιμείνουν να Έρθουν, γιατί έχουμε καιρό να δούμε μια Διαφορετική κ Πλούσια σε άλλα είδη θεάτρου παράσταση στην Κοζάνη μας! Βαρεθήκαμε τη Συνεχή Επανάληψη των αρχαίων μας τραγωδιών κ κωμωδιών τα καλοκαίρια! Το Αρχαίο μας Θέατρο το’χουν κάνει Σούπα…! Μεταδώστε τους την Άποψη ενός Κοζανίτη θεατρανθρώπου… ή πείτε μου Πού να τους βρω εγώ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.