Σε πλήρη εξέλιξη τα αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Κοζάνης – Δείτε το βίντεο



88sa4ertygaerhgyerre

– Λύσεις σε χρόνια προβλήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η εκτέλεση αντιπλημμυρικών εργασιών σε περιοχές του Δήμου Κοζάνης, που αντιμετωπίζουν διαχρονικά μεγάλα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις. Ένα μεγάλο συνολικό έργο που η μελέτη του, η δημοπράτηση του και η ολοκλήρωση του γίνεται με ίδιους πόρους του Δήμου Κοζάνης, υλοποιώντας κατά γράμμα το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης.

Εργασίες ολοκληρώθηκαν, είναι σε εξέλιξη ή αναμένεται να ξεκινήσουν σε Χρώμιο, Βατερό, Μεταμόρφωση, Κάτω Κώμη, Λευκοπηγή, Σκήτη, Ξηρολίμνη, Δρέπανο και στην περιοχή Παναγία της πόλης της Κοζάνης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Βατερό και στο Δρέπανο για να δει την πρόοδο των εργασιών εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το σημαντικό αυτό έργο και για την ταχύτητα υλοποίησης του.

Η Τεχνική Υπηρεσία έχει καταγράψει προβλήματα και σε άλλα σημεία του Δήμου ώστε να δρομολογηθούν λύσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.